ICT Roddels 227: Hackers, chips, Wuala is echt Voila!

Deze keer hebben Gonny en Brenno weer een reguliere show, waarbij het nieuws de revu de passeert. Zelfs het nieuws waar we zelf een rol spelen. BlackHat en Defcon zijn voorbij, maar het was wel heel bijzonder. Zeker als de media zelf een rol gaan spelen in de gebeurtenissen en helemaal als uw ICT Roddels erbij betrokken raakt. Maar los van de hacks was er ook veel OV-chipnieuws en blijkt de Engelse variant, de Oystercard, een obstakel voor de Olympische Spelen van 2012. Verder is er veel mobiel nieuws van Google’s Android, de iPhone en hebben we het ook over een beveiligingsvoordeel van Vista boven de Mac. Ook hebben we het de omstreden dienst Mygazines en over de zeer veilige opslagdienst Wuala. Veel luister plezier op ICT Roddels!

Laat een reactie achter