ICT Roddels 238: Octrooicentrum trekt open standaarden

In het Actieplan Nederland Open in Verbinding komen een aantal voorbeeld projecten voor, die in Nederland de weg moeten wijzen hoe open standaarden en open-sourcesoftware het beste kunnen worden ingevoerd. Het Octrooicentrum Nederland bouwde een nieuwe website en deelt de resultaten met andere overheden. Daarmee kunnen andere Rijksdiensten hun voordeel doen, want ook de Rijksbrede huisstijl zit in het project verweven. Omdat deze binnenkort overal op de site moet komen, is het delen van die kennis waardevol. Ondertussen bespaart de BV Nederland bakken met geld. Tijd om eens te praten met IT-manager Tjeerd van de Laan van het Octrooicentrum en consultant Ruud Vriens van Rednose. Luister de podcast op ICT Roddels.

Laat een reactie achter