ICT Roddels 278: Blind computeren met visie

Mijn rechtszaak tegen de OV-Ambassadeur en een andere zaak tegen de topman van Joost over Skype-technologie. De rechtbanken hebben het maar druk met al die mot rond ICT. Chrome 3 is de snelste browser en IE heeft een plugin gekregen om de browser om te vormen tot een Chrome-browser. UPC wil miljoenen zien voor het toelaten van concurrenten op het netwerk, maar is dat nou echt een probleem? De concurrentie heeft begrip en als we het over de klanten verdelen dan valt het best wel mee. In Amerika willen de operators best wel concurrentie toelaten en net neutraliteit toestaan … alleen niet op mobiele netwerken.

Verder spreken we met Peter op ‘t Hof over zijn visuele handicap en hoe hij toch zijn positie in de ICT overeind weet te houden. Hij heeft een site gericht op ICT en zijn beperking. Hij is verder actief voor Stichting Sonokids dat zich richt op kinderen en jongeren met een visuele handicap. Een boeiend verhaal met inzichten in de industrie en de problemen op de werkvloer.

Geef een reactie