Technologie: wonderolie voor politici (column)

Als we met één dossier toch goed op weg zijn een probleem te tackelen dan is het wel met de terreurbestrijding. Door een voortvarende aanpak kunnen we rustig slapen, want onze regering waakt over ons.

Voor wie het nog niet weet: iedere terroristische dreiging wordt razendsnel geanalyseerd om vervolgens het juiste stukje technologie te pakken en dat als oplossing in te zetten. Mocht het iemand lukken om met een explosief vieze onderbroek aan boord van een vliegtuig te komen dan is daar binnen een week de oplossing: de bodyscan, beter bekend als de borst- en penisbeoordelaar. Dat is technologie om explosief ondergoed te herkennen op het moment dat de slecht werkende technologie ons eventjes niet beschermd. Lees de column op Webwereld.

Geef een reactie